Välkommen till vår verkstad

I vår välutrustade verkstad gör vi alla slags arbeten på släpvagnar. Du är välkommen med såväl stora som små jobb. Vår specialitet är att anpassa släpvagnar efter kundens önskemål men vi utför även däckservice samt transporter av släpvagnar och fordon.

 

Kontroll inför besiktning / Service

När vi genomför service på din vagn går vi igenom alla viktiga punkter för att den ska vara trafiksäker och i bra skick. Dessutom innebär regelbunden service att du undviker framtida reparationskostnader.

 

Besiktning av släpvagnar

Lämna din vagn hos oss så ser vi till att du får den besiktigad och godkänd. Eventuella justeringar stämmer vi självklart av med dig först. På så vis slipper du själv boka tid och köa för din besiktning.

 

Service på plats hos dig

Med vår ambulerande servicebuss kan vi göra alla typer av serviceuppdrag ute hos kunden. Exempelvis utför vi ofta service och reparationer av hästtrailers på plats vid stallet eller hagen.

 

Stående serviceuppdrag

Med vårt avtal om regelbunden underhållsservice kan du alltid lita på att dina släpvagnar fungerar utan problem. Exempel på kunder som använder vår service- tjänst är K-rauta , Beijerbygg, Ekesiöö, Bauhaus, OK, Statoil och Kungliga Livgardet.

 

Transport av släpvagn eller fordon

Om du inte kan lämna din släpvagn hos oss kan vi hämta den hos dig. Vi kan även transportera din vagn eller andra fordon enligt dina önskemål.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.